Collectie

Mokume Trouwringen

De bijzondere trouwringen van mokume worden handgemaakt door Tijmen Sarneel, en zijn keer op keer uniek. Er zijn erg veel mogelijkheden om uit te kiezen qua kleurcombinaties en patronen, hierdoor kunnen ze geheel persoonlijk worden afgestemd op uw wensen.
Het is een lang intensief proces om uw trouwringen zo te maken, maar wanneer u het doosje opent, ziet en voelt u direct dat een trouwring als deze iets speciaals is!

 

Mokume Sieraden

In het atelier van Tijmen Sarneel Edelsmid worden allerlei sieraden gemaakt. Met liefde, aandacht, en oog voor detail. Wat dacht u van een chique zwart collier, gemaakt van een eeuwenoude speciale Japanse legering genaamd Shakudo?
Uw colbert afmaken met een gouden knoop met een center van mokumé-gane, of een armband vol oranje saffieren welke aan weerszijden worden vergezeld door exact gespiegelde mokume patronen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mokume Verlovingsringen

Een schitterende mokume verlovingsring uit de nieuwe sieraden collectie van Tijmen Sarneel Edelsmid, stuk voor stuk ambachtelijk gesmeed uit vele verschillende lagen edelmetaal. Deze prachtige contrasten en patronen worden geaccentueerd met een fonkelende edelsteen!
Naast natuurlijk diamant, zijn vele stenen geschikt voor in deze ringen. Bijvoorbeeld Saffier, Robijn, Tanzaniet, Spinel, Topaas en nog vele anderen.


Non-Mokume

Ondanks de overduidelijke nadruk op Mokume-Gane, betekent dit niet dat u enkel hiervoor terecht kunt bij Tijmen Sarneel Edelsmid. Er is onder andere een sieradenlijn met damesringen leverbaar in de kleuren Geelgoud, Groengoud, Roségoud, Roodgoud en Witgoud.
Deze ringen worden uitgevoerd met diverse edelstenen, en zo kunnen ook deze juwelen totaal naar uw smaak worden gemaakt!